perjantai 30. lokakuuta 2009

Murun muruset

Piti ne murukankaan jämät heti johonkin käyttää. Yritin mahduttaa saimi housujen kaavaa (ottobre 1/09) kankaalle, mutta kaventaa piti reilusti.

Paita taas on Marimekon trikoosta eikä kuulu mitenkään asuun, vaan on myytävänä 12€ hintaan. Koko on 92 cm.
Hieman jännitti, mahtuuko housut meidän kestovaippapepulle...Tässä vielä paita yksistään kuvattuna. Valmistui nyt kun oli oikeanväriset langat, harvoin jaksan lankoja vaihtaa ellei ole pakko. Turhaa ajanhukkaa sellainen =D.
Pituutta housuissa olisi reilusti, lahkeet tässä käännettynä, mutta kapeat pepusta. Ei viitsisi kertseihin siirtyä näiden housujen takia kuitenkaan, mut voi olla, että pesun jälkeen nämä on nuken housut...voi voi. Olis pitänyt tehdä tälläiset hanskat kuopuksen punaiseen toppahaalariin . Harmittaa pikkasen, ei pahasti.

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Jos noissa housuissa on pituudessa reilusti varaa, niin laita vaan kaappiin odottamaan. En tiedä, minkä ikäinen tuo teidän vaippapeppunne on, mutta yhdessä vaiheessahan tuo vauvanpyöreys häviää aivan yllättäen. Voivat sitten siinä vaiheessa sopia jalkaan:)

Annika kirjoitti...

Lohdutuksesi voin sanoa, ettei tuo murukangas ainakaan kovin paljon meillä kutistunut pesussa. Kivannäköiset housut niistä kuitenkin tuli :)

od Andulky kirjoitti...

Wow! Very nice! I just love the cat fabric, where is it from?

od Andulky kirjoitti...

Thanks!!

Riikka kirjoitti...

Ilona: Se on totta, et saattaisivat mahtua ilman vaippaa. Malttaisiko odotella....tälläinen hätähousu kun olen, tekis mieli vielä tehdä niistä hanskat.

Ansku: Joo saman oon huomannut, ei paljon kutistu. Mut nämä saisikin venyä! =D

Anna: You´re welcome!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...