keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Velourtunika Sydän 86/92cm

Tää on kyllä ihana! Just sen näköinen vaate, mistä tykkään. Koko 86/92cm ja varmaan menee jo 80cm kokoisella hihat käännettynä mekkona.

Yritän tehdä aina mahdollisimman pitkäikäisiä vaatteita ja noilla pitkillä hiharesoreilla ja tunikamallilla onnistuu. Ensin mekko....sitten tunika...ja ehkä vielä lopuksi paita.
Selkäpuoli on punainen. Kankaat Eurokakaan puuvillavelouria. Tämä olis myynnissä vaatepaljouden keskeltä =). Hintaan 29€.

9 kommenttia:

od Andulky kirjoitti...

Wow, it´s lovely!

Iita kirjoitti...

Ihana ja todella ovelasti olet saanut mahdollisimman pitkäikäisen tuosta! Pirtsakka ilmestys! :)

Arkirakkaus - dibsukka kirjoitti...

Kaunis. Blogissasi on muutenkin ihania juttuja:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan olet taas tehnyt!! Käyn aina silloin tällöin kurkistamassa mitä kivaa olet taas saanut aikaiseksi. Ja täytyy sanoa, että olet kyllä aikaansaava! =)
Millä kaavalla mekko-tunika on tehty?
Kiitoksia kivasta blogista!
Stiina

Moi! kirjoitti...

söpö

Pumpuli kirjoitti...

Hei, Riikka!

Hienot, uudistuneet taustat! Olen palaillut maalta, nyt vasta ehdin tänne, paljon olet tehnyt taas! Ja kiitos sähköpostista! ;)

Tässä olisi jälleen Venla-neidin vaate, oikea on koko ja minusta todella hieno! Jos on vielä joulun alla myymättä, niin palaan asiaan. Nyt tuli hommattua vielä Ruskovillan silkkikypärämyssy syntymäpäiväänsä viettävälle, joka on kallis, joten ei enempää pysty nyt, vaikka kiusaus on suuri. Mutta jouluun on vielä aikaa ja senttosia voi saada kokoon!

Sunnuntaiksi kakkujentekoa tiedossa. Mummi 65 ja Venla 1 v.

Riikka kirjoitti...

Kiitos taas kaikille!

Stiina: Kaavaa tähän ei ollut, helppo nuo resorit vaan leikata minkä mittaiset haluaa ja kapeammat kuin itse hiha. Ja sit venyttää ommellessa.

Pumpuli: Ajattelin jo, et mihin olet kadonnut!
Ajattelinkin, että tämä olis ihanan jouluinen tunikamekko, vaikka punaisien leggareiden kanssa.
Mulla on silkkimyssy kuume! Katselin juuri niitä, mutta en tiedä uskallanko ostaa kun on tukkaa sen verran jo neidillä ja pipoja muutenki noin sata kun joku pipohullu äiti niitä väsää koko ajan =).
Hauskoja synttäreitä!

Kirsti/Pumpuli kirjoitti...

Kuules! Uskaltauduin näyttämään blogisi Johannalle, siis Venlan äidille, ja hän aivan ihastui tähän mekkoon! Varaisin sen nyt, jos vaikka lokakuun puolella hakisin? Olen yllättävällä vierailulla heidän luonaan Espoossa, Johanna komensi minut junaan eilen kesken päivän ja tänään pääsen heidän kyydissään takaisin Treelle.

-Kirsti

Riikka kirjoitti...

Onpa kiva juttu! Varattu siis teille!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...