sunnuntai 23. elokuuta 2009

Ommeltua ja ostettua talveen

Kitty-neuloksen jämät piti hyötykäyttää ja niin syntyi tytölle mieleiset talvihanskat.

Eihän ne vettä pidä, mutta on nätit kauppa- ja kyläreissuille. Kämmenosa on Travallen ulkoilukangasta ja vuorina on fleece.
Pikku heijastimet myös.Ja niitä pidetään sitten tämän Molon takin kanssa ja Tinttu.com kukkapipon. Pipon tilasin tuohon takkiin, muttei sävy ollutkaan ihan sama. Vähän harmi, kun on arvokas pipo. Käytetään kuitenkin näitä yhdessä.

8 kommenttia:

Iita kirjoitti...

Aivan ihanat! Itsekkin innotuin kokeilemaan lapasten ompelemista, eihän niistä tullut läheskään niin hienoja kuin sinun! Olet kyllä niiin taitava!

od Andulky kirjoitti...

Very nice!!

Iita kirjoitti...

Kiitos :) Pienen etsinnän jälkeen sivuhistoriasta löytyi meikkipussin ohjesivusto. En saa linkkiä tähän, joten laitan sen omaan blogiini sen meikkipussi-postauksen yhteyteen, toivottavasti löytyy :)

Anis kirjoitti...

Sinulla on mahtavia ompeluksia täällä, ihastuin sivustoosi.

Hanna kirjoitti...

Onpas somat :) Jos mulla olis tyttö tai edes kummilapsi sellainen niin tekisin heti jotain tuosta kissakankaasta. Se on jotenkin niin ihana kangas :)Se toisen värinen ei oo minusta yhtään niin houkutteleva.

Unknown kirjoitti...

Voi miten ihanat! Onko sulla joku valmis kaava noihin vai piirsitkö itse?

Riikka kirjoitti...

Iita: Niin kun jo sanoin, niin hienot lapaset oot tehnyt. Ja kylläpä yllätyin, kun luin ikäsi. Onneksi et näe mun töitä, mitä tein sun iässä. Vuosia (en halua sanoa vuosikymmeniä!) on harjoiteltu ja käyty kouluja sen jälkeen =D.

Anna: Nice that you visit here!

Anis: Kävin vastavierailulla, sulla oli ihania sisustuksia!

Hanna: Itse kans valitsin tämän värin ehdottomasti!

Petra: Suuren käsityölehden kurakinnaskaava jostain vuosien takaa, koko 2-4v. Vielä mahtuu tuolle meidän keskimmäiselle. Odotan uutta Ottobrea, jos siinä olisi kaava isommille myös. Noihin omiin tumppuihin oon itse tehnyt kaavan.

Unaja kirjoitti...

Tosi söpöt nuo tumput! Noi on niin suloisia nuo Muru(???) -kankaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...