torstai 2. lokakuuta 2014

Lettejä ja laatikoita


Letticollari päätyi laatikkopaidaksi, pidennettynä, koska mekko sen olla pitää tälle tytölle.


Eteen sivuun tein taskun kännykälle. Menee kiinni nepparilla. Tyttö pyysi, saisiko joka vaatteeseen tälläisen?
Koko n. 140 cm pidennettynä. Laatikon mallinen eli ei juuri kaavaa tarvitse tälläiseen.Tämä kukkainen oli itseasiassa ensimmäinen "laatikkovaate". Kankaan ostin ompeluystävältä ja sitä oli vain 60 cm, joten en saanut 134 cm mekkoa. Leikkasin sen vain laatikoksi ja jämistä letitin vyön, joka solmitaan selkään.


Tässä aamulla eskariin lähdössä, ulkohousutkin jo päällä, kunnes muistin, että paidasta saisi samalla sovituskuvan. Tytön mielestä tämä on väärinpäin ja letit kuuluisi eteen....


Koulukampaukseksi Frozen letti vähän pelkistettynä tälläkertaa. Ei sentään kuivashampoota ja kunnon tupeerausta vaan vähän hillitymmin =). Ohjeet löytyy Youtubesta, montakin erilaista, kun kirjoittaa hakuun "Frozen braid"


Ja isoimmalle siskolle oma laatikkopaita Selian joustocollarista, värinä petrooli ja hänelle jätti-isona ja väljänä. Koko XS, mutta tooosi iso.


Kaulus on tehty kiinnittämällä collegesoiro peittarilla pääntielle. Muissa paidoissa on helma huolittelematon, mutta tässä se on käännetty. Kaulus saa tässä olla se "huolittelematon".
2 kommenttia:

Erja kirjoitti...

Ihania lettejä :-). Täytyy kyllä kanssa kokeilla tehdä laatikkopaitoja, näyttää mukavilta.

NorppaStiina kirjoitti...

Kauniita paitoja! Tuo lettipaita on kyllä ihan huippu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...