perjantai 5. syyskuuta 2014

Sekalaista seurakuntaa postaamattomia


Blogi- ahdistus, joka johtuu niin suuresta määrästä esittelemättömiä töitä. Nyt aletaan purkaa ja tämä on sekalainen postaus millä aloitetaan.
Jumppis 158/164 cm.


T-paita samassa koossa, pääntiellä "pisara".


Polvihousut samaan tilaukseen, sama koko.Pandoja omille tytöille kesäreissuun. Harmaata pidettiin kesällä, valkoinen on edelleen uutena kaapissa. Näihin inspis jonkun blogista, valitettavasti en enää muista kenen.


Pitsiä varastoista etuosaan niin lapsen on helpompi katsoa, kumpi puoli eteen.Eräänkin kerran on mennyt hermo ajelehtiviin pinneihin. Yritys tehdä niille paikkaa. Toimiva, jos tulisi käytettyä ;)


Sama idea pannoille, jotka ajelehti neidin pöydillä. Tämäkin vaan taisi aiheuttaa sen, että sen jälkeen ei pantoja ole enää päässä näkynyt. Roikkuvat tuossa koristeena.


 Jälleenmyyjälle täydennystä Savannivaatteisiin. Jumppiksia ja t-paitoja.Täällä yritetään selvitä postauksista ja samalla muistui mieleen, että tänään perjantaina on Yrittäjän päivä! Sen kunniaksi 10% ale Seliashopissa koodilla yrittäjä. Tervetuloa ostoksille! Ale koskee valmiita tuotteita ja kankaita, ei lahjakortteja tai tuotelappuja. www.seliashop.fi

Mitähän sieltä kamerasta seuraavaksi löytyy?

1 kommentti:

NorppaStiina kirjoitti...

Tosi kivoja kaikki. Nuo panda-mekot on ihanat! Ja panta´teline´ on aivan loistava! Meillekin tarvitaan tuollainen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...