lauantai 19. huhtikuuta 2014

Farkku -ulkoilua


Kangaskirpparilta löytyi farkun näköistä, kevyesti pinnoitettua ulkoilukangasta. Samalla reissulla löytyi heijastinnauhaa pussillinen kolmella eurolla. Pitihän sitä sitten saada aikaiseksi kevään ulkohousut, ihan itse. Piirsin uuden kaavankin, sopivan väljän.

Tarkoitus oli tehdä nämä paikallisessa ompeluseurassamme ja olivat pitkään leikattuna....aina vaan jäi ja ompeluseurakin peruuntui...ja kevät jo tuli. Yhtenä iltana sitten ompelin koko illan ja ne valmistui viimein. Vuorikangaskin löytyi omista varastoista, Marimekon tehtaanmyymälästä joskus ostettua.


Tyttö tykkäsi housuista, ne on "ihan kun farkut, äiti!", rukkaset ei saaneet niin hyvää vastaanottoa: " ai niin kun kurahanskat?"
Loppukankaan käytin kuitenkin rukkasiin, tarvitsee tyttö niitäkin sitten viimeistään syksyllä.


Tällä kertaa kuvauksiinkaan ei tarvinnut houkutella, päinvastoin tyttö vei silityslaudan päältä viimeistelemättömät housut ja lähti pihalle. Menin kameran kanssa perässä....Pyysin tekemään jotain liikkeitä, treeneistä tuttuja. Kamera vaan on niin hidas, että suurin osa näistä hienoista liikkeistä jäi taltioimatta.
Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...