keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Toukokuun haaste


Jälleen yksi haaste. Kaapista jotain, mitä ei ole tullut käytettyä. Muut keksivät mitä siitä ommellaan. Sopii hyvin mulle!

Leijona neulokset tuli ostettua, niitä oli pakko saada....kunnes olivat kaapissa niin kauan, ettei 4 vuotias tyttö niistä enää innostunut. Enkä itsekään niin kauheasti, liian kauan marinoitu. Lisäsin yhteensopivia vetoketjuja. Ja jäin odottamaan ideoita.

Sain neuvon tehdä tälläisen ja vaikka olin juuri tehnyt rimpsuöverimekon, tein samanlaisen. Vaan hieman vähemmillä rypytyksillä tällä kertaa ja parempi onkin nyt. Edellinen rimpsuöveri on täälllä, klik.Nyt olkapääsäädöt tehdään solmimalla, jotta tämäkin olisi pitkäikäinen. Ainakin nyt kankaat kelpaavat päälle!
(Huomaa crocsit väärissä jaloissa...)


Vielä kangasta jäi. Yhteänä ideana oli lyhythihainen huppari ja sellaista aloin leikkaamaan, että voisi pitää tuon mekon päällä viileillä keleillä.
Kangasta vaan oli niin paljon, että venytin sen sittenkin mekoksi ja lisäsin sen pitsivetoketjun. Niitä saadaankin pian Selian valikoimaan!Huppukin piti vuorittaa samalla kankaaalla, että sain kaikki palaset käyttöön.


Tässä eräänä aamuna päiväkotiin lähdössä eli tämäkin mekko pääsi jo käyttöön. Hyvä haaste!


2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Näistä tuli tosi kivoja!

Pilvi kirjoitti...

Rimpsumekko on ihana! Tykkään tästä enemmän kuin siitä överistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...