torstai 13. lokakuuta 2011

Retronorsu setti ja pipovinkkiä ja arpaonnea


Ikasyrin alenorsua oli saatava! Tälläinen setti siitä tuli, joka näyttää pelkälteen vähän pyjamalta...

Mutta ajattelinkin sen käyttöön aina farkkuhameen tai farkkumekon kanssa, kuten kuvassa. (Mekko Zara)


Norsu on vähän sekava, varsinkin näin kuvissa, luonnossa näyttää minusta ihan norsulle. Paidan etukappale on Harjun palloneulosta, mitä on myös tullut kaappiin hamstrattua...


Legginsit on ihan perusperus, kääntölahkeet kyllä tein, että menee jo heti käyttöön. Toinenkin tälläinen setti on tulossa...eri kangas tietty....


Viimeinenkin jämä piti käyttää ja tässä tulee se pipovinkki. Tämä kangas on interlockia eli ei mikään paras pipomateriaali ja muutenkin sitä oli pikku pala enää.
Joten kun laittaa vuoriksi jämäkämmän trikoon, ei päällinen pääse käytössä lörpähtämään ja saa kivakuosisen trikoopalan käyttöön ja pipoksi. Harmi kun tästä en nyt saanut sovituskuvaa, oli päässä kivan näköinen! Tämäei ole meille ulkovaatteisiin sopiva, joten voin myydä poiskin, jos joku haluaa =). Koko 48/50.Minulla oli kerrankin arpaonnea!! Sain Millamarin blogissa voiton ja toivoa vaatetta neljästä kangasvaihtoehdosta. Valitsin siis retroimman ja koska se ei ollut tyttömäinen niin toivoin jotain tyttömäistä mallia. Tälläinen tuli eilen postissa, ihana!


Ja aamulla tyttö laittoi sen heti päikkyyn päälle! Eli oli hänellekin mieleinen. Keltaista alaosaa ei löytynyt ja sopiva vihreäkin oli pesussa, mutta farkkuleggarit eli Jegginsit sopivat tunikan kanssa. Kiitos Millamari!


7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tuo norsu muljautti mun sydäntä jo silloin kun joskus näin Strömmingin sivuilla siitä suunnitelmakuvia, mutta voi mikä pettymys kun sitä tehtiinkin interlockina! Niitä yritän välttää viimeiseen saakka, en tykkää kankaana yhtään. Mutta nyt taas tuntuu että käänsit veistä haavassa, oliskohan kuitenkin pitänyt tilata... ;)

Unikuu kirjoitti...

mut on siinä bambua sentään seassa <3. tulee ihanan pehmeitä paitoja ja leggareita talveksi. mä tykkään.

Anniina kirjoitti...

Toi norsu kangas näyttää heti kivemmalta kun sen näkee vaatteeksi ommeltuna.Kivoja vaatteita =)

Millamari kirjoitti...

Kiitos lämpimästä palautteesta :-) Retronorsusetti on aivan valloittava! Vinkkaisitko miten teet kääntölahkeet legginseihin?

PikkuHoo kirjoitti...

Voi ei yritän olla ostamatta kankaita mutta nyt kun oon nähnyt livenä kalastavaa karhua ja tätä norsua niin tekis niin mieli tehdä tilaus Ikasyrille. Elä vaan sano, että sulla on vihreetä ja punaista sydänvelouriakin siellä jo ja seuraavaksi postaat niistä jonkun ihanan vaatteen :D Miltä tuo norsu tuntuu, nyppääntyyköhän helposti?

Riikka kirjoitti...

Tiina: Jos vielä senverran käännän sitä veistä, ettei tämä ole niin löröä, kuin esim. sienimaailma interlock oli. Hassua muuten, mulle koulussa opetettiin, että interlock on parasta trikoota ja kalleinta. Onkohan se enää niin?! Vaikka onhan se kaksipuoleisena kalliimpaa valmistaa.

Unikuu: Ostin tämän nimenomaan kalsarikankaaksi, mutta kyllä se taipui paitaankin =).

Millamari: Teen ihan niin kuin "yksöiskäänteenkin". Velour joustaa vähemmän, joten siihen teen sillä "meandi"-tyylillä, joka on vähän rumempi, mutta hempompi ommella. Auttoiko tää nyt yhtään vai tarvisko olla kuvaohje?

PikkuHoo: =D Mistä arvasit? Otin sydämiä lähinnä tilauksiin, eli eiköhän niistäkin ole tulossa jotain kun saa tehdä =). Ei norsu nyppääntynyt yhtään ekapesussa, eli hyvälle vaikuttaa!

Tiina kirjoitti...

Uuh, lisäkäännös vielä. Se sieni olikin kyllä lurua ja sen ostettuani päätin olla tilaamatta enää interlockeja.. olikohan tuota vielä jossain, jos kuitenkin tekisi aivan pienen pienen poikkeuksen... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...